ПІД ЧАС ПРАКТИКИ СТУДЕНТИ ПЕЧУТЬ ПИРІЖКИ БІЙЦЯМ

DSC_0891У Смілянському коледжі харчових технологій студенти спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» продовжують готувати провіант власноруч руками для бійців антитерористичної операції. Цього разу близько 200 пиріжків з сиром та вишнями приготували для АТОвців студенти ІІ-го курсу. Дізнавшись, що студенти-старшокурсники вже передали на передову свої пиріжки, другокурсники теж взятися до справи. Це у х була перша практика. Працювали під керівництвом викладачів. Усе зробити якнайкраще, бо  їх роботу цього разу оцінюватимуть захисники, а не наставники–педагоги.

Окрім духмяної випічки у коледжі також плетуть прикраси із жовто-блакитних стрічок та пишуть листи.

- Хлопці з передової просили наробити браслетів, вони їм як обереги, – розповідають студентки.

Виготовляти ті чи інші речі для бійців під час практики вже стало традицією. Так, у зоні АТО вже користуються буржуйками, які змайстрували у коледжі. Таку практику юнаки та дівчата проходять охоче, з нетерпінням чекають, коли можуть своєю працею принести користь захисникам України. Гуманітарний вантаж із випічкою та подарунками бійцям на бойові позиції передали того ж дня.

Таїсія Соболь

Матеріал взято з офіційного сайту газети "Сміла"

DSC_0905 DSC_0904
DSC_0885 DSC_0883

 

Невизначено
Розділ: