СМІЛЯНСЬКИМ СТУДЕНТАМ-ПЕРШОКУРСНИКАМ ВЛАШТУВАЛИ ЗНАЙОМСТВО ІЗ ПРОФЕСІЄЮ

День працівників харчової промисловості було встановлено у 1966 році і він святкується у третю неділю жовтня. Це свято в коледжі відзначається традиційними заходами тижня комісії фахових дисциплін технологічного циклу. В рамках тижня у Смілянському коледжі харчових технологій провели відкритий захід «Знайомтесь – технолог!».

Студентам-першокурсникам спеціальності «Харчові технології» влаштували знайомство з обраною професією. Викладачі фахової комісії таким чином виховують почуття співпраці, організованості, інтересу до навчання, бажання стати професіоналом у своїй справі.

З викладачами фахової комісії студентів-першокурсників знайомили ведучі заходу викладачі Валентина Заславна та Любов Лісіцина.

В грудні цього року комісії фахових дисциплін технологічного циклу виповнюється 85 років. Про традиції, здобутки та історію комісії розповіла викладач  Катерина Степанівна Глухова.

Найбільша гордість навчального закладу – це його випускники. На свято завітала випускниця 2015 року, спеціальності «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів», Катерина Хараїм, яка працювала протягом двох років на Олександрійському цукровому заводі змінним технологом, а зараз працює на ДО «Комбінат «Дніпро» в м. Сміла за фахом. Вона поділилася зі студентами своїми знаннями та досвідом.

З великою цікавістю студенти слухали виступи старшокурсників: Вікторії Косенко та Марії Авраменко, які розповіли про навчання в коледжі та поділилися з першокурсниками корисними порадами.

Креативно та цікаво себе представили і студенти першого курсу. А з найкращими побажаннями та сподіваннями їх підтримали класні керівники.

Приємною несподіванкою для першокурсників був солодкий сюрприз від викладачів фахової комісії. Захід закінчився гарним настроєм та приємними враженнями.

Прес-центр СКХТ

Невизначено
Розділ: