ПРЕЗЕНТАЦІЯ СИРУ, МАЙСТЕР-КЛАСИ ТА РОЗРОБКИ СТУДЕНТІВ: ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У СМІЛЯНСЬКОМУ КОЛЕДЖІ

27 січня у Смілянському коледжі харчових технологій відбувся День відкритих дверей, на який з’їхалися батьки з дітьми з усіх куточків Черкаської області. Потенційні абітурієнти ознайомились з експозиціями кожної спеціальності.

Директор коледжу Олександр Хоменко ознайомив гостей з історією навчального закладу, традиціями, базами практик та можливим працевлаштуванням.

Студенти випускних груп розповіли про особливості своєї спеціальності, перспективи подальшого навчання за скороченим терміном у НУХТ та у Смілянській філії Національного університету харчових технологій.

Під час екскурсії по навчальному закладу абітурієнтам була запропонована насичена програма: це і участь у майстер-класі, яку провели студенти відділення «Галузеве машинобудування» по 3D моделюванню з інтегруванням його на системи ЧПК для виготовлення деталей; це і спостереження за демонстрацією технології швидкого створення програмних продуктів засобами візуального середовища.

Ознайомились абітурієнти і з розробками виготовленими студентами спеціальності «Автоматизація і комп’ютерно-інтегровані технології»; це і 3D принтер для друку об’ємних моделей, мобільні роботи, світлодіодний куб, розумний тестер, вимірювач відстані та іншими поробками.

Захоплення у абітурієнтів викликала участь у театралізованій презентації сиру, яку організували студенти спеціальностей «Маркетинг» та Менеджмент» Студенти презентували торгову марку, його відео рекламу, самостійно відзняту. Майбутнім студентам пропонували продегустувати продукт.

На завершення екскурсії абітурієнти з батьками пригощалися кондитерськими виробами, які власноруч під час лабораторних занять були виготовленні студентами спеціальності «Харчові технології».

Прес-центр СКХТ

фото: 
Невизначено
Розділ: