Конкурс «Кращий за професією»

27 квітня 2018 року в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ в рамках тижня комісії технологічного циклу відбувся традиційний конкурс «Кращий за професією».  Конкурс був організований і проведений серед студентів третього курсу групи  ВЦР15 викладачем фахових дисциплін Васюрою  П. А.

Завдання конкурсу передбачало зробити повний аналіз напівпродуктів цукрового виробництва на основі теоретичних знань та практичних навичок, отриманих студентами під час вивчення фахових дисциплін.

Присутні члени комісії технологічного циклу Глухова К. С., Лісіцина Л. І. та Глухова Н. В. відмітили достатній рівень умінь та навичок студентів у проведенні аналізів напівпродуктів цукрового виробництва.

Кращими за професією «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів» стали студенти, які показали високий рівень знань та умінь при виконанні аналізів.

                        І місце – Анастасія Михалко

                        ІІ місце – Марина Вовк

                        ІІІ місце – Валерія Бондаренко

За результатами конкурсу членами журі відмічено, студенти групи ВЦР15 мають грунтовні знання та достатній рівень умінь з навчальних дисциплін: «Технологія цукру-піску та цукру-рафінаду» та «Технохімічний контроль виробництва цукристих речовин та полісахаридів». 

 

фото: 
Невизначено
Добавить в слайдер?: 
Нет