Професія «зі смаком»

У рамках вивчення дисциплін «Технологічне обладнання галузі» та «Технологія кондитерського виробництва» студентами 2 курсу заочної форми навчання спеціальності «Харчові технології» було здійснено екскурсію до КФ «Меркурій».

Під час виробничої екскурсії студенти познайомилися з роботою кондитерського підприємства, особливостями технологічного процесу виробництва льодяникової карамелі, сучасним обладнанням.

За час проведений на кондитерській фабриці учасники екскурсії поринули у захопливий світ створення,  виготовлення та реалізації солодкої продукції. Також познайомилися з умовами, в яких працюють люди на підприємстві високої культури виробництва.

Хочеться подякувати керівництву кондитерської фабрики за змістовну екскурсію і отримані солодкі подарунки, які керівництво підприємства, за гарною традицією, презентувало гостям.

фото: 
Невизначено
Добавить в слайдер?: 
Нет