Великий пекарський турнір

Вже традиційним став конкурс фахової майстерності -  Великий пекарський турнір, де студенти 3 курсу спеціальності «Харчові технології» змагалися у виготовленні та оздобленні кондитерського виробу. Тема цьогорічного конкурсу – бісквітний «Міні-торт». 

Конкурс складався з двох турів: теоретичного, що передбачав перевірку знань з дисциплін професійно-теоретичної підготовки та практичного туру. Практичний тур включав виконання 3 завдань: розрахунок виробничої рецептури, виготовлення бісквітного напівфабрикату за розрахунком та оздоблення торта в довільній формі, а також здійснення технохімічного контролю виробничого процесу відповідно до завдання.

При виконанні завдань оцінювався зовнішній вигляд та робоче місце учасників, майстерність, сучасність, творчий підхід та креативність в оздобленні, дотримання норм технологічного процесу, правил охорони праці та норм часу.

Всі п’ять команд показали досить високі знання та уміння, проявили свої творчі здібності, практичні навички та приємно вразили суддів своїми виробами.

Вітаємо наших учасників та бажаємо їм творчих здобутків та подальших успіхів у навчанні! А незабаром, свої знання та уміння вони зможуть показати, представляючи Смілянський коледж харчових технологій, на конкурсі в Національному університеті харчових технологій.

 

фото: 
Українська