Кращий за професією

10 травня в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ в рамках тижня комісії технологічного циклу відбувся традиційний конкурс «Кращий за професією». Конкурс був організований і проведений серед студентів третього курсу групи ВЦР16 викладачем фахових дисциплін П.А. Васюра.

Завдання конкурсу передбачало зробити повний аналіз напівпродуктів цукрового виробництва на основі теоретичних знань та практичних навичок, отриманих студентами під час вивчення спецдисциплін.

Присутні члени комісії технологічного циклу К.С. Глухова, Л.І. Лісіцина та Н.В. Глухова відмітили рівень умінь та навичок студентів у проведенні аналізів напівпродуктів цукрового виробництва.

Кращими за професією «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів» стали студенти, які найкраще показали свої знання та уміння при виконанні аналізів.

І місце – Гусаченко Владислав 
ІІ місце – Шемшур Аміна
ІІІ місце – Лісова Наталія та Сташенко Дмитро

На підставі результатів конкурсу встановлено досить високий рівень знань та умінь студентів з навчальних дисциплін: «Технологія цукру» та «Технохімічний контроль виробництва».

 

фото: 
Українська