Конференція з технологічної практики

За підсумками технологічної практики на спеціальності 181 «Харчові технології» була проведена конференція серед студентів 4 та 3 курсів.

При формуванні професійного світогляду у висококваліфікованого фахівця саме технологічна практика відіграє важливу роль. Самостійні дії здобувача освіти при участі кваліфікованого керівника розширюють фахові знання, допомагають набути стабільних кваліфікаційних умінь і виробничих навиків, привчають працювати відповідально, сміливо вирішувати поставлені завдання. 

На конференції студенти групи ВХК18 виступили з презентаціями та доповідями, обмінялися думками про накопичений досвід та пропозиціями щодо покращення умов проходження практики. Спілкування в такому форматі дозволяє ознайомитися з технологією виробництва не лише того підприємства на якому студент проходив практику, а і інших підприємств. Запрошені до участі у конференції студенти 3 курсів детально ознайомилися з базами практики.

фото: 
Українська