Новини коледжу

Роз'яснення щодо роботи закладів освіти у межах правового режиму воєнного стану

24 лютого 2022 року, в Україні введено воєнний стан. Президент підписав Указ №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», який підтримано Верховною Радою.

Воєнний стан запроваджено з 5:30 24 лютого 2022 року.

Всесвітній день охорони праці

Вітаємо студентку гр. МД22 Котову Марію, яка зайняла І місце (категорія діти 15-18 років) в конкурсі дитячого малюнку до Дня охорони праці, організованого обласною профспілкою працівників АПК, та студентку гр. АКТ22 Плосконос Вікторію, яка стала дипломанткою конкурсу. Дівчата нагороджені дипломами та грошовими сертифікатами. Бажаємо їм відмінної праці в належних умовах та безпеки.

Нова кар'єрна можливість!

Сьогодні студенти спеціальностей 174 "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології" та 181 "Харчові технології" відвідали виробничі потужності ТОВ «Національна горілчана компанія» та відкрили для себе нову кар'єрну можливість.

Втілюємо спортивні мрії!

Не могли не поділитися! Завдяки спонсорській підтримці Благодійного Фонду "МХП-Громаді" та сприянню ПрАТ "МХП", студенти коледжу мають можливість не тільки здобувати професійні навички, але й розвивати свої таланти та спортивні здібності в наших спортивних комплексах.

Щиро вітаємо та радіємо здобуткам нашої зірочки Пожар Яночки!

Щиро вітаємо та радіємо здобуткам нашої зірочки Пожар Яночки!

У міському конкурсі юних талантів «Пролісок», який проходив 20 квітня 2024 року у міському будинку культури, Яночка виборола почесне 2 місце у вокальному жанрі. Пропонуємо вашій увазі уривок її виступу: Відео

Що важливо знати, щоб бути у тренді!

Студенти спеціальності 122 Компʼютерні науки сьогодні мали можливість отримати цінні skill’s від лектора компанії Boosta, який розповів про актуальний ринок ІТ в Україні та надав поради щодо швидкої адаптації у ІТ.

Прийди, дізнайся, обирай, навчайся

День відкритих дверей, організований 20 квітня, пройшов динамічно і, як завжди, цікаво й злагоджено. Студенти та викладачі підготували не тільки презентацію закладу освіти, спеціальностей, а й різні локації, приурочені до Дня творчості та винахідників.

Саджанці надії: випускники коледжу висадили дерева до Дня довкілля

Студенти випускових груп долучилися до проведення загальнонаціональної акції єднання та віри «Випусники 2024 року для майбутніх поколінь». У День довкілля активісти коледжу висадили на території закладу освіти десяток молодих катальп, які символізують мир та спокій.

День винахідника та підготовка до Дня Європи

19 квітня відбулася зустріч студентів зі школярами міста. До коледжу завітали представники школи № 1, 6 та школи мистецтв, які дали згоду на участь у традиційному заході коледжу - День Європи. Готуючись до Дня Європи, учасники пройшли жеребкування, де кожна команда тягнула жереб, обираючи, таким чином, собі одну з країн Євросоюзу для представлення на заході. З нетерпінням чекаємо 10 травня. Бажаємо усім командам, а їх буде 17, креативу та натхнення під час підготовки.

Навіть титани потребують захисту

Плетіння захисник сіток для ЗСУ – постійна і надважлива справа. На фронті, особливо на лінії вогню, наразі дуже велика потреба в легких маскувальних сітках. Вони допомагають захищати і техніку, і бліндажі, а отже – життя наших захисників і захисниць.

Сторінки

Підписатися на RSS - Новини коледжу