Гостьова лекція: Виробництво та зберігання борошна. Проблеми та способи їх вирішення

8 лютого в коледжі була проведена Гостьова лекція директором компанії ТОВ «МОВЕР МІЛ» ТМ «Перший млин» кандидатом технічних наук Мариною Жолобковою для стулентів 2 та 4 курсів спеціальності 181 «Харчові технології» на тему: "Виробництво та зберігання борошна. Проблеми та способи їх вирішення".

Лекція була корисною та цікавою для майбутніх технологів. Дізналися про сучасне технологічне та лабораторне обладнання, оцінили роль технолога у випуску якісної та безпечної продукції, познайомилися з новими трендовими розробками компанії.

А на завершення всіх чекав смачний подарунок від компанії. 

Технологом бути цікаво!

фото: 
Українська