Правила прийому

Правила прийому до Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

 

ПРАВИЛА ПРИЙОМУ 2019

 

Інформаційні таблиці:   

Таблиця 1 Перелік освітньо-кваліфікаційних рівнів, спеціальностей, конкурсних пропозицій за якими оголошується прийом на навчання, ліцензовані обсяги та нормативні терміни навчання

Таблиця 2 Перелік конкурсних предметів та мінімальні конкурсні бали для прийому на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста осіб, які здобули базову загальну середню освіту

Таблиця 3 Перелік конкурсних предметів та мінімальні конкурсні бали для прийому на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста осіб, які здобули повну загальну середню освіту

Таблиця 4 Перелік вступних випробувань та мінімальні конкурсні бали для прийому на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста осіб, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень кваліфікованого робітника

Таблиця 5  Перелік спеціальностей, яким надається особлива підтримка

Українська