Студенти спеціальності "Харчові технології" відвідали event-зустрічі

19 та 20 березня студенти спеціальності "Харчові технології" відвідали ряд event-зустрічей в рамках Ярмарки вакансій, організованої Національним університетом харчових технологій.

Студенти 2 курсу прослухали онлайн-лекцію від ІП "Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед". Тема лекції - "Все починається з води: секрети водопідготовки на заводі Coca-Cola HBC". Спікерка: Оксана Харіна - Начальниця дільниці сироповарки та водопідготовки.

Для студентів 3 та 4 курсів компанія АТ «Житомирські ласощі» відкрила свою карʼєрну сторінку та познайомила студентів з перспективами працевлаштування в кондитерській сфері. Відмітили важливу роль технолога в контролі якості та безпечності харчових продуктів та затребуваність фахівців в цьому перспективному напрямку роботи.

Завдяки подібним зустрічам допомагаємо студентам познайомитись з карʼєрною культурою компаній! 

фото: 
Українська