Гостьова лекція на тему: «Фальсифікація харчових продуктів та її види. Як визначити якість продуктів в домашніх умовах?»

27 лютого студенти групи ХТ22 відвідали гостьову лекцію на тему: «Фальсифікація харчових продуктів та її види. Як визначити якість продуктів в домашніх умовах?», яку провела Оксана Салавор, кандидат технічних наук, доцент кафедри екології та екоменеджменту НУХТ. Майбутні технологи харчових виробництв розширили свої знання щодо основних видів фальсифікації харчових продуктів, можливих наслідків фальсифікації для здоров’я людини, познайомилися зі способами розпізнавання фальсифікації та простими методами досліджень, які дозволяють навіть в домашніх умовах виявляти фальсифікати.

фото: 
Українська