Опубліковано newsed ср, 30.04.2025 - 14:22
Студенти 4 курсу спеціальності «Харчові технології» успішно завершили етап теоретичного навчання захистом курсового проєкту з фахових дисциплін.
В результаті виконання курсових проєктів студенти провели детальний аналіз виробничого процесу підприємств - баз практики та запропонували свої рішення з технічного переоснащення підприємств чи удосконалення технології. Всі пропозиції направлені на покращення якості продукції та підвищення її конкурентоспроможності. Це перший крок у виконанні кваліфікаційної роботи та здобутті ступеня фахового молодшого бакалавра з харчових технологій.
З такими фахівцями ми можемо бути впевнені на 100%, що в магазинах ми будемо купувати тільки високоякісні та смачні вироби.
Українська
Розділ: