24 червня 2025 року викладач фахових дисциплін Васюра П.А. та завідувачка навчально-виробничої практики Диченкова А.С. організували виїзне заняття з дисципліни «Загальна технологія харчових виробництв» для студентів груп ХТ24 і ХТ23 спеціальності «Харчові технології» на підприємстві ТОВ «Кіровоградхліб».
Учасників екскурсії привітно зустріла начальник виробничої лабораторії Людмила Білик, яка ознайомила з історією підприємства, його конкурентними перевагами та місією, провела екскурсію, ознайомивши студентів із сучасними процесами виготовлення хлібобулочних виробів: від змішування інгредієнтів до відвантаження хліба в магазини. Учасникам екскурсії продемонстрували лінію з виробництвуюа батона нарізного «Фермерського» і лінію з виробництва житнього хліба діабетичного. Гордістю колективу підприємства є те, що вся продукція виготовляється за традиційними технологіями, з натуральної сировини.
Екскурсія видалася надзвичайно пізнавальною: заняття в умовах виробництва дають змогу студентам поглибити і закріпити теоретичні знання, які вони отримали в навчальних аудиторіях, формувати професійну відповідальність та любов до обраної справи.
Студенти не лише ознайомилися з виробничими лініями підприємства, дізналися про сучасні способи ведення технологічних процесів, але й дегустували смачні «гостинці», за що висловлюємо щиру подяку адміністрації заводу.