Новини коледжу

Роз'яснення щодо роботи закладів освіти у межах правового режиму воєнного стану

24 лютого 2022 року, в Україні введено воєнний стан. Президент підписав Указ №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», який підтримано Верховною Радою.

Воєнний стан запроваджено з 5:30 24 лютого 2022 року.

Ліна Костенко – це голос наш, це пісня, це душа!

Національний тиждень читання поезій студенти груп МТ/МД23 та ХТ23 трансформували в поетичний місяць. Адже стартували ще на початку березня флешмобом «Єднаймо душі словом Кобзаря», який цілком логічно переріс у Шевченківське свято. Відсвяткувавши 210-у річницю з дня народження Тараса Шевченка, студенти відразу ж відгукнулися на пропозицію підготувати тематичну виховну годину, присвячену творчості Ліни Костенко. А вже під час підготовки чергової літературно-музичної вітальні творчий колектив активно долучився до поетичного відеофлешмобу «Крим – це Україна!».

Студенти коледжу активно використовують можливості новітніх STEM лабораторій від ПРАТ МХП

Майбутні фахівці зі спеціальності "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології" навчаються аналізувати технологічні процеси, визначати та будувати контури автоматизації і самостійно створювати функціональні схеми автоматизації для подальшого впровадження та модернізації уже існуючих систем автоматизації.

Продовжуємо відкривати карʼєрні сторінки роботодавців для студентів!

Цього разу студенти спеціальності 174 Автоматизація та компʼютерно-інтегровані технології відвідали Мясопереробний завод «Легко», що входить до агрохолдингу ПрАТ «МХП»! 

Під час зустрічі студенти ознайомились з передовими технологіями підприємства, брендами компанії. А по завершенню зустрічі мали можливість поспілкуватись з студентами, які наразі перебувають на дуальному навчанні на підприємстві та дізнатись «секрети» з перших вуст!

Грант на кращу статтю від Promokod.com.ua

Сервіс “Promokod.com.ua” по пошуку промокодів, знижок, акцій та розпродажів відп опулярних онлайн-магазинів в Україні та світі запускає грантову програму на кращі статті. Участь можуть прийняти студенти та викладачі навчальних закладів України за спеціальностями економіки, маркетингу, бізнесу та підприємництва.

Студенти спеціальності "Харчові технології" відвідали event-зустрічі

19 та 20 березня студенти спеціальності "Харчові технології" відвідали ряд event-зустрічей в рамках Ярмарки вакансій, організованої Національним університетом харчових технологій.

Відбувся професійний гайд!

Для студентів спеціальності 122 Компʼютерні науки відбулась гостьова лекція від ІТ-компанії "Boosta” на тему: «Non-IT професії в ІТ».

Завдяки такій взаємодії з бізнесом формуємо тренди професійного розвитку студентів! 

Онлайн івенти від провідних компаній в рамках NUFT Career Chance 2024

Вже незабаром перед студентами випускових груп постане питання - Як реалізувати себе у дорослому житті? Де і на яку саме роботу влаштуватись, щоб вона приносила не лише матеріальне, але й моральне задоволення.

Саме з метою ознайомлення студентів з майбутніми можливостями працевлаштування були проведені онлайн івенти від провідних компаній в рамках NUFT Career Chance 2024.

День гостинності та Свято Колодія

Вітаючи зі Святом Колодія, у Смілянському технологічному фаховому коледжі гостинно зустрічали майбутніх абітурієнтів. Для студентів, викладачів та гостей активісти художньої самодіяльності представили народне українське весняне свято Колодія з піснями та літературно-мистецькою презентацією українських традицій. Після святкового привітання всіх бажаючих запросили на благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України.

Сторінки

Підписатися на RSS - Новини коледжу